Evi voelt

Evi voelt

Evi is eigenlijk een heel gewoon kind zoals jij. Tegelijk is ze ook een beetje bijzonder, ook zoals jij. Evi heeft net als iedereen, heel veel verschillende gevoelens. 

Het is niet zo gemakkelijk om uit te leggen wat gevoelens zijn, omdat ze alleen maar te vóelen zijn. Je kunt gevoelens niet op tafel leggen en evenmin kun je ze tekenen. Je kunt wel een gezicht tekenen met een boze mond, maar hoe boos zijn écht voelt, kun je niet tekenen maar wel omschrijven. Lees maar eens hoe Evi zich allemaal kan voelen. 

---


Hoi kinderen. 

Ik ben nogal nieuwsgierig naar hoe alles werkt en nu wil ik wel eens weten hoe mijn binnenste werkt. Ik bedoel niet mijn hart en darmen of zo, maar ik wil gaan onderzoeken hoe het komt dat ik zoveel verschillende dingen voel. Ik denk dat gevoelens een soort wegwijzers zijn, die naar mijn eigen binnenste wijzen. 

Dus als ik die wegwijsborden goed volg, dan weet ik bijna zeker dat ik dan ontdek hoe mijn binnenste werkt. Ik ben reuze benieuwd wat ik allemaal ga tegenkomen, tijdens mijn onderzoek. Op school, buiten en op zwemles zijn genoeg kinderen met wie ik kan op ontdekkingsreis kan gaan. Ga je mee?

liefs, Evi